Loading...
Error

Князь Ігор. Слово о полку Ігоревім / Володимир Малик [2009, Історичні романи, fb2, RTF] (Серія «Історія України в романах»)

Ответить на тему

 | 

 
Автор Сообщение

Kotleopold

Князь Ігор. Слово о полку Ігоревім

Назва: Князь Ігор. Слово о полку Ігоревім
Автор: Володимир Малик
Мова: Українська
Жанр: Історичні романи
Рік видання: 2009

Видавництво: «Фоліо»
Серія: «Історія України в романах»
Формат: fb2, RTF
Якість: Комп'ютерна
Кількість сторінок: 931

Опис:
Володимир Малик (справжнє прізвище - Сиченко, 1921-1998) - відомий український письменник, що зажив слави як автор історико-пригодницьких романів (тетралогія «Таємний посол», «Князь Кий», «Черлені щити» («Князь Ігор») та ін.). Його твори ставлять поруч з творами Александра Дюма та Генріка Сенкевича.

Роман «Князь Ігор» («Черлені щити») присвячений історичному походу Новгород-Сіверського князя Ігоря Святославича на половців 1185 року. Герої роману потрапляють у самий вир трагічних подій, де на них чекають і тяготи походу, і криваві сутички з ворогом, полон і втеча з нього. Випробування долі ще більш зміцнили в усіх - від князів до простих людей - прагнення жити вільно на своїх землях і відстоювати цю свободу.

До видання також увійшло «Слово о полку Ігоревім», перекладене та реконструйоване Володимиром Маликом.
Download
Для скачивания .torrent файлов необходима регистрация
Сайт не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Показать сообщения:    
Ответить на тему