Loading...
Error

Код да Вінчі / Ден Браун [2003, Триллер, DjVu, fb2]

Ответить на тему

 | 

 
Автор Сообщение

Kotleopold

Код да Вінчі

Назва: Код да Вінчі
Автор: Ден Браун
Мова: Українська
Жанр: Триллер
Рік видання: 2003

Видавництво: «Клуб сімейного дозвілля»
Формат: DjVu, fb2
Якість: Відскановані сторінки + Комп'ютерна
Кількість сторінок: 480

Опис:
«Код да Ві́нчі» - містичний детектив американського письменника Дена Брауна, виданий у 2003 році. Головний герой - професор симвології Гарвардського університету Роберт Ленгдон. Разом з парижанкою Софі Неве йому вдається розкрити вбивство та відгадати загадку, котру століттями оберігало братство «Пріорат Сіону». Роберт знаходить таємні матеріали, які вказують на справжнє походження християнства та життя Ісуса Христа.

Жертву вбивства у книзі знаходять в Луврі у позі «Вітрувіанської людини» - відомої картини Леонардо да Вінчі. Також багато підказок Роберт та Софі знаходять саме на картинах да Вінчі. Звідси і назва твору - «Код да Вінчі».

Роман зчинив багато суперечок навколо релігійних тем, розкритих у ньому. Скажімо, провокативна інформація про Чашу Христову та роль Марії Магдалини в історії християнства призвела до того, що багато християн назвали її «атакою проти католицької церкви». Книзі також закидали історичні та наукові неточності.

«Код да Вінчі» - світовий бестселер, кількість проданих примірників станом на вересень 2009 становила 81 мільйон. Книга була перекладена 44 мовами світу. За перший тиждень продажу «Код да Вінчі» посів перше місце в списку Нью-Йоркських бестселерів. Це другий роман Брауна після «Янголів та демонів» (2000), у якому Роберт Ленгдон виступає головним героєм.
Download
Для скачивания .torrent файлов необходима регистрация
Сайт не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Показать сообщения:    
Ответить на тему