Loading...
Error

Викрадений перстень / Іван Остріков [1959, Повесть-сказка, DOC]

Ответить на тему

 | 

 
Автор Сообщение

Kotleopold

Викрадений перстень

Название: Викрадений перстень
Автор: Іван Остріков
Перевод: Р. Иванченко
Язык: Украинский
Жанр: Повесть-сказка
Год выпуска: 1959

Издательство: «Дитвидав»
Формат: DjVu
Качество: Отсканированные страницы
Количество страниц: 41

Описание:
Болгарський письменник Іван Остріков народився 1929 р. в місті Враці. 1952 року він закінчив Софійський університет. Друкував свої оповідання в журналах і газетах «Труд», «Студентська трибуна», «Народна молодь», «Шершень». Деякі його оповідання перекладено на російську, французьку, англійську та інші мови. На першому національному конкурсі на кращу сучасну п'єсу Івана Острікова було нагороджено премією III ступеня за його драму «На світанку».

«Викрадений перстень» – перша книга Івана Острікова для дітей. Це повість-казка, головний герой якої, шестирічний Владі, одержує в день народження подарунок – гумового хлопчика й чудову книжку з малюнками. В популярній, доступній і захоплюючій формі знайомить ця казка маленького читача з тим, яке широке застосування в житті має каучук, яку велику кількість предметів виробляють з нього і як відбувається процес виробництва.

Книгу дотепно ілюстровано болгарським художником Доню Доневим.
Download
Для скачивания .torrent файлов необходима регистрация
Сайт не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Показать сообщения:    
Ответить на тему